PASTIKAN ANDA LOGIN TERLEBIH DAHULU SEBELUM TAMBAH KE TROLI
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
BEDAH DAH POPULAR
  • SKU: SNG03
  • Ketersediaan: Ada stok Stok banyak Kehabisan Stok Kehabisan stop tapi masih boleh dibeli

BEDAH DAH POPULAR

RM12.90
  • Harga Asal: RM12.90
  • Jenama: ANA MUSLIM
  • Jenis Produk: BUKU
  • Barcode: 978-967-4491-29-1
  • Berat Produk: 0.2 kg
INFO / SINOPSIS
Highlight

Spesifikasi:

12.7 x 18.42 x 1.0 cm (0.2 kg)

160 muka surat

Paperback

1 warna

Bahasa Melayu

 

Siri Novel Grafik - Bedah Dah Popular

Bedah Gemuk! Bedah Debab! Bedah Chubby! Bedah Kuat Makan! Bedah... Bedah...

Argh... Panggilan yang membuatkan aku rasa sakitnya tuh di sini! Di dalam hatiku! Korang faham tak macam mana rasanya? Ish... Kenapalah gelaran yang tak best ni dapat pada aku? Diorang tak tahu ke yang aku ni ada nama terindah lagi tertarik dan menarik? Gelaran yang tu jugalah yang diorang suka. Lagi satu hal, salah ke kalau aku ni kuat makan? Dah aku suka! Makan tu nikmat tau!

Kadang-kadang aku rasa hambar je hidup aku ni... Aku nak juga jadi macam orang lain. Ha... Popular macam diva-diva sekolah ke,

kampung ke... Bukan popular pasal fizikal aku ni je. Korang rasa, boleh tak hidup aku yang suka diejek dan dibuli ni berubah? Kalau nak tahu, bacalah cerita

aku ni... Manalah tahu korang pun sama macam aku.


REVIEWS

ANDA MUNGKIN BERMINAT;

KEMBALI KE ATAS
Promo box

Seseorang telah membeli

Product name

info info