PASTIKAN ANDA LOGIN TERLEBIH DAHULU SEBELUM TAMBAH KE TROLI
SAYA BUDAK BARU BELAJAR 3
SAYA BUDAK BARU BELAJAR 3
  • SKU: SBBB03
  • Ketersediaan: Ada stok Stok banyak Kehabisan Stok Kehabisan stop tapi masih boleh dibeli

SAYA BUDAK BARU BELAJAR 3

RM15.90
  • Harga Asal: RM15.90
  • Jenama: ANA MUSLIM
  • Jenis Produk: BUKU
  • Barcode: 9789674493523
  • Berat Produk: 0.2 kg
INFO / SINOPSIS

Format: Paperback

Saiz:  14.8 x 21 x 0.9 cm (0.2 kg)
ISBN: 978-967-0604-29-9
Jumlah Muka Surat : 160
Warna : 4 warna

Bahasa : Bahasa Malaysia
Penulis & Pelukis : Norman Huzzer


“Pakcik dari buku pertama lagi sampai sekarang, tak pernah pun baca apa budak ni tulis. Pasal budak ni selalu ponteng mesyuarat JKKK.” - Haji Anuwa

“Mak siti cakap kalau nak kawin cari la future husband macam abang ni. Siti ikut je, tak nak menderhaka.” - Siti Norhafizoh

 “Ini budak ok. Suka itu order roti sadin tamau bawang sama itu tey ais.” - Abdool Maju Maju

“Buku ini mengajar saya menjadi seorang pemain bola sepak yang suka menderma. Rezeki harus dikongsi bersama.”
- Que Hartono Rodondo

Dah nama manusia tentulah ada yang tak sempurna walaupun ada yang berani declare suaminya Mr. Perfect. Itulah lumrahnya. Kadang-kadang yang cacat cela di sekeliling kita tu terkena kat batang hidung sendiri. Tapi tak aci la asyik batang hidung je yang kena. Mata, mulut, telinga apa cer? Kena la sama-sama terima.

REVIEWS

ANDA MUNGKIN BERMINAT;

KEMBALI KE ATAS
Promo box

Seseorang telah membeli

Product name

info info